Vakantiehuis huren op Bonaire

De villa is het hele jaar te huur, het hoogseizoen op Bonaire loopt van half december tot half april. In de zomervakantie in Nederland is het dus laagseizoen en dat maakt het aantrekkelijk om ook in de zomervakantie naar Bonaire te komen.

Bekijk de prijzen   Reserveer de villa

Flamingo's op Bonaire

Boekingen

Het huis wordt in principe verhuurd per week van zaterdag tot zaterdag. Mocht u een andere periode willen komen dan kunt u het beste contact opnemen via ons contactformulier om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. We antwoorden in elk geval nog dezelfde dag, maar meestal heel snel.

Zorgeloos huren

Om uw vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken wordt u gebracht en gehaald van en naar het vliegveld. Ook is de beheerder altijd bereikbaar voor vragen. De prijs is incl. transfer van en naar het vliegveld, wekelijkse schoonmaak, wifi en normaal gebruik van G/W/E. De bedden zijn opgemaakt en het zwembad staat klaar. 

Duurzaam

Bonaire is een prachtig eiland en we doen met ons allen ons best om het zo te houden en daarom willen we zuinig om gaan met energie en water.

Gezien de hoge energie prijzen op bonaire kan er een toeslag berekend worden bij excessief gebruik van water en electra.

Alle prijzen zijn inclusief o.a. wifi en gas/water/elektra en exclusief toeristenbelasting


 

*Alleen nog beschikbaar enkele weken in april en mei. Prijzen vanaf 200 dollar per nacht obv 2 personen. 14 dollar per nacht extra voor meer dan 2 personen.

* Neem contact op via het contactformulier voor mooie last minute specials met leuke kortingen

* Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Ook kunnen andere boekingsites extra kosten in rekening brengen voor hun service, indien je niet direct via deze site of bij de beheerder boekt.

* wisseldagen in principe van zaterdag tot zaterdag maar in overleg kan daarvan afgeweken worden

* voor exacte prijsopgave, andere wisseldagen of elke andere vraag, opmerking, compliment of leuk verhaal: schrijf ons gewoon via het contactformulier hiernaast, daar zijn we voor en we schrijven graag terug!

* inchecktijd is vanaf 16.00u, uitchecken voor 10.00 pm, dat geeft ons de tijd om alles weer helemaal klaar te maken voor jullie. Een latere uitchecktijd is soms mogelijk als er niemand dezelfde dag komt, vragen staan vrij!

* Een huurauto regelen is ook mogelijk

*Lees alstublieft onze huisregels voor jullie van Villa Dicha gaat genieten, het leven is zoveel fijner als iedereen dit naleeft, het wordt heel erg op prijs gesteld!

 

Stel je vraag of reserveer Villa Dichi Bonaire

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Gewenste aankomst datum (verplicht)

  Aantal weken (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)
  123456

  Opmerkingen

  Vragen of aanvullende wensen, laat het ons weten!

  Ons team staat voor u klaar zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.