Vakantiehuis huren op Bonaire

De villa is het hele jaar te huur, het hoogseizoen op Bonaire loopt van half december tot half april. In de zomervakantie in Nederland is het dus laagseizoen en dat maakt het aantrekkelijk om ook in de zomervakantie naar Bonaire te komen.

Bekijk de prijzen   Reserveer de villa

Flamingo's op Bonaire

Boekingen

Het huis wordt in principe verhuurd per week van zaterdag tot zaterdag. Mocht u een andere periode willen komen dan kunt u het beste contact opnemen via ons contactformulier om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. We antwoorden in elk geval nog dezelfde dag, maar meestal heel snel.

Zorgeloos huren

Om uw vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken wordt u gebracht en gehaald van en naar het vliegveld. Ook is de beheerder altijd bereikbaar voor vragen. De prijs is incl. transfer van en naar het vliegveld, wekelijkse schoonmaak, wifi en normaal gebruik van G/W/E. De bedden zijn opgemaakt en het zwembad staat klaar. 

Duurzaam

Bonaire is een prachtig eiland en we doen met ons allen ons best om het zo te houden en daarom willen we zuinig om gaan met energie en water.

Gezien de hoge energie prijzen op bonaire kan er een toeslag berekend worden bij excessief gebruik van water en electra.

Alle prijzen zijn inclusief o.a. wifi en gas/water/elektra en exclusief toeristenbelasting


PRIJZEN

per week laagseizoen van 16-04-2021 tot 11-12-2021 bij een bezetting van twee personen:  $ 1380.00

per week hoogseizoen van 11-12-2021 tot 16-04-2022 van bij een bezetting van twee personen: $ 1580.00

Er geldt een toeslag per persoon voor alle personen boven de bezetting van twee, van $14.00 dollar per persoon per nacht.

Prijzen zijn inclusief water en electra, gebruik van bed- en badlinnen en wifi en op basis van normaal gebruik van water en electra.

* Neem contact op via het contactformulier of via whatsapp op +599 786 6764 voor mooie last minute specials met leuke kortingen

 

* Prijzen zijn exclusief 10% service kosten en exclusief US$ 5.50 per persoon per nacht voor de verplichte toeristenbelasting voor iedereen boven de 13 jaar

* hoogseizoen is van half december tot half april

* wisseldagen in principe van zaterdag tot zaterdag

* voor exacte prijsopgave, andere wisseldagen of elke andere vraag of opmerking: vraag geheel vrijblijvend via het contactformulier hiernaast

* inchecken vanaf 16.00u, uitchecken voor 10.00 pm. Vraag naar de mogelijkheden voor een late uitchecktijd, indien de villa vrij is, is dit altijd mogelijk.

* Huurauto ook mogelijk, meer info via contactformulier hieronder

 

Reserveer Villa Dichi Bonaire

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Gewenste aankomst datum (verplicht)

  Aantal weken (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)
  123456

  Opmerkingen

  Vragen of aanvullende wensen, laat het ons weten!

  Ons team staat voor u klaar zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.