Vlieg met me mee…

Als je Villa Duchi wilt huren dan kun je het beste contact opnemen met info@villadichabonaire.nl om (natuurlijk) vrijblijvend informatie te krijgen over de beschikbaarheid van de villa. De tickets kun je zelf boeken via KLM.com of TUI. Deze vliegmaatschappijen vliegen dagelijks op Bonaire, met een tussenlanding op Aruba of een overstap op Curacao. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van de KLM en de TUI krijg je regelmatig leuke aanbiedingen in de bus, ook naar Bonaire.

Aanbiedingen

Normaal gesproken betaal je voor een ticket rond de 850-900 euro in het laagseizoen, maar in juli en augustus of rondom de feestdagen kan dat flink oplopen. Het loont soms de moeite om te kijken op websites zoals cheaptickets.nl voor de beste aanbiedingen, zowel de KLM tickets als de TUI kan je hier rechtstreeks boeken. Als je flexibel bent in de reisdata vlieg dan een dagje eerder of later, er zijn soms grote prijsverschillen, dus even vergelijken!

Voor de voorpret

Kijk op vluchtschema’s Bonaire voor meer informatie over alle vluchtschema’s. Hier kan je alle informatie vinden over vluchttijden, vliegtuigtypes, vluchtgegevens, vliegtijden enz enz. De vakantie begint met de voorpret tenslotte.

Vliegtijd

De afstand naar Bonaire is ongeveer 7800 km. Zuivere vliegtijd is dat ongeveer negen uur. Heen duurt iets langer, terug vaak korter, dat heeft te maken met de jetstream op vlieghoogte. Dat is een stevige wind die heel hoog en altijd van west naar oost waait. Dat scheelt behoorlijk in vliegtijd. De totale reistijd naar Bonaire is afhankelijk van de overstap of tussenlanding die je doet op Curacao of Aruba. Soms is de overstaptijd op Curacao erg lang, soms wel vijf of zes uur. Bekijk ook eens de mogelijkheid om een dag te blijven en curacao even te verkennen. Bij een rechtstreekse vlucht met alleen een tussenlanding op de heenreis ben je ongeveer 10,5 uur kwijt.

About the Author:


Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *